[AUDIO] Încă două săptămâni fără apă caldă

 dus apa caldaReşiţenii abonaţi la sistemul centralizat de furnizare a apei calde nu vor beneficia de agentul termic nici după data de 30 august. Iniţial, reprezentanţii CET 2010 anunţau că apa caldă va reveni la robinete începând din 30 august. La insistenţele Radio România Reşiţa, directorul societăţii, Constantin Tarbuzan, a menţionat astăzi, 29 august, că cetăţenii vor beneficia de agentul termic abia din 15 septembrie. Această prelungire a întreruperii apei calde este cauzată de lipsa fondurilor şi din cauza neachitării facturilor consumurilor de gaz, de aproximativ 620.000 de lei.
Vă reamintim că în urmă cu două luni şi jumătate, directorul Constantin Tarbuzan, a declarat, pentru Radio România Reşiţa, că apa caldă nu va mai fi oprită în municipiu decât temporar, pentru lucrări de reabilitare a instalaţiilor, şi doar pe zonele centralelor de cartier. De asemenea acesta a mai precizat că va fi stabilit un program de porţionalizare a apei calde prin care să se asigure agentul termic 10 ore pe zi pe tot parcursul verii.
În data de 13, respectiv, 14 mai, directorul societăţii CET 2010, Constantin Tarbuzan, a declarat pentru Radio România Reşiţa:

Totuşi, de aproape două luni, mai exact din 9 iulie, reşiţenii abonaţi la sistemul centralizat de furnizare a apei calde nu beneficiază de agentul termic.

De același autor

Related Articles