Universitatea Reşiţa – final de cantonament

universitatea-resita-antrenamentEchipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa a revenit duminică, 11 august, în municipiul de pe Bârzava, după un stagiu de pregătire la Năvodari şi Băile Herculane.

„Am finalizat un stagiu de pregătire care s-a derulat pe durata a două săptămâni, una pe Litoral şi cea de-a doua la Herculane, a spus antrenorul Cristian Busuioc. Fetele au răspuns bine la programul de pregătire şi în mod sigur ne va fi benefic acest cantonament, ţinând cont că urmează un program foarte încărcat pentru noi. Vom participa din nou pe două fronturi, atât în Campionatul Naţional Divizia A, cât şi la nivelul junioarelor, de această dată la junioare I.  Fetele au avut parte de un program încărcat, de o vreme foarte călduroasă, însă ne-am adaptat şi în funcţie de vreme am alternat antrenamentele în aer liber cu cele pe care le-am desfăşurat în sala de forţă şi consider că atâta timp cât în momentul de faţă toate sunt apte şi au răspuns bine la acest program de pregătire, putem trece la următoarea etapă şi anume pregătirea specifică. De luni, 12 august, ne vom relua antrenamentele în Sala Polivalentă din Reşiţa.“

Interul Adriana Voina s-a antrenat alături de componentele lotului naţional de cadete al României, tricolorele fiind angrenate din 14 august în întrecerile Campionatului European U-17 din Polonia.

De același autor

Related Articles