720 de doze de vaccin anti SARS CoV-2 au ajuns astăzi, în Caraş-Severin. Şi Centrul Militar Judeţean vaccinează cu AstraZeneca

O nouă tranşă de vaccin anti SARS CoV-2 a ajuns în această dimineaţă la Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin. Este vorba despre 720 de doze de vaccin de la Pfizer şi AstraZeneca.

La ora actuală funcţioneză şi unitatea de vaccinare de la Centrul Militar Judeţean. DSP a livrat aici 10 doze de AstraZeneca, acest centru fiind folosit doar pentru imunizarea cadrelor militare.

Au sosit 720 de doze în total de vaccin anti SARS CoV-2. Este vorba despre 270 de doze produse de AstraZeneca şi 450 de doze produse de Pfizer. Centrul Militar Judeţean a primit 10 doze de AstraZenca, Şcoala Generala nr. 6 a primit 60 de doze de AstraZeneca, Colegiul Economic a primit 200 de doze de AstraZeneca. Spitalul Municipal Caransebeş a primit 138 de doze de Pfizer, Spitalul Orăşenesc Oraviţa 216 doze Pfizer, Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă a primit 48 de doze de la Pfizer iar centrul de la Liceul Sabin Pauta din Reşiţa a primit 48 de doze tot de la Pfizer”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Campania de vaccinare împotriva SARS CoV-2 continuă şi astăzi fără probleme. Până la această oră nu au fost semnalate reacţii adverse, ne-a transmis Direcţia de Sănătate Publică.

Cele mai citite

Related Articles