[FOTO] “Munții Carpați”, unul dintre cele mai puternice branduri românești își mută sediul în Reșița!

Cu o comunitate activă de 350.000 utilizatori, compania privată de turism “Munţii Carpaţi” a lansat primul site dedicat tuturor prestatorilor de servicii turistice din zona montană și nu numai.

Fondată de reșițeanul Radu Ștefănescu, compania are la bază valorificarea resurselor locale, promovarea lor și a Munților Carpați ca cea mai mare atracție turistică din România, din Europa Centrală și de Est.

Spunem asta deoarece scopul acestui proiect este să acopere întreg lanțul carpatic, cu cele șapte țări pe teritoriul cărora se întinde (circa 200 milioane de locuitori).

Proiectul a fost demarat în anul 2011 și are ca scop principal dezvoltarea celui mai mare spaţiu digital comun de promovare a Munţilor Carpaţi şi a tututor celor care depind de turismul montan. De la cei care activează în HoReCa, la ghizi montani şi şcoli de schi, la autorităţi publice, mici întreprinzători zonali, până la cei ale căror evenimente montane dau savoare momentelor cu care ne umplem timpul liber.

Începând cu anul 2021, compania Munții Carpați își mută sediul din Timișoara la Reșița, pentru a fi mai aproape de munte și de tot ceea ce acesta are de oferit.

Cu ce se ocupă Munții Carpați mai exact?

Departamentul de geografie produce hărți montane de drumeție, cicloturism și hărți zonale 3D pentru  toate grupele montane din România și totodată hărți personalizate pentru instituții și autorități publice cu toate informațiile turistice pe care acestea le solicită. Hărțile sunt gândite ca ”planificatoare de călătorii”, sunt ușor de citit și se adresează atât iubitorilor consacrați ai muntelui, cât și celor care doresc să se inițieze în ale drumeției sau cicloturismului.

Departamentul de fotografie generează conținut foto-video reprezentând Munții Carpați, cu toate zonele sale turistice și obiectivele zonale specifice;

Departamentul de marketing creează campanii naționale și internaționale de promovare a Munților Carpați;

Agenția de etnologie ”Motive Românești” oferă consultanță de identitate regională pentru a descoperi și pune în valoare calitățile unice ale fiecărei comunități și afaceri zonale din România.

Site-ul www.muntiicarpati.com centralizează și pune la dispoziția turiștilor totalitatea informațiilor relevante pentru organizare unui sejur în Munții Carpați, de la cazare, restaurante și evenimente, la ghizi montani, monitori și școli de schi, tabere pentru copii, drumeții și excursii organizate, parcuri de aventură, centre de echitație, case de închiriat la țară și multe altele.

Cum implicăm toți actorii de pe scena turismului în acest proiect?

Invităm toți prestatorii de servicii turistice să-și înscrie afacere pe site-ul www.muntiicarpati.com, pentru a fi în legătură directă cu potențialii clienți. Înregistrarea este gratuită, nu se percepe comision, activitatea turistică primește un plus de vizibilitate în mediul online, iar turistul beneficiază de un spațiu digital de unde își poate selecta toate informațiile de care are nevoie în planificarea unui sejur la munte.

Înregistrarea pe platforma Munții Carpați este foarte simplă:

– este necesară conectarea pe site-ul www.muntiicarpati.com cu un cont google/facebook, sau cu o adresă de e-mail și o parolă.

– odată înregistrat, din butonul ”Adaugă listare” se pot adăuga proprietăți, restaurante, servicii turistice ș.a.m.d. cu toate datele care descriu activitatea respectivă (prețuri, facilități etc.).

– după confirmarea datelor, listarea va apărea automat pe site, iar în 24 de ore va fi revizuită de către un reprezentant Munții Carpați.

Orice partener poate crea una sau mai multe listări în funcție de facilitățile pe care le oferă. De exemplu, o pensiune care oferă și servicii de SPA, operează și un restaurant deschis publicului este recomandat să-și creeze 3 listări în 3 categorii diferite, una în categoria Cazare, una în categoria Mâncare și Băutură și una în categoria Relaxare și Agrement.

Agențiile de turism și ghizi montani care oferă excursii ghidate în zona montană își pot crea câte o listare pentru fiecare excursie standard pe care o oferă la cerere pentru grupuri.

Beneficiile înregistrării pe site l:

– vizibilitate în cadrul campaniilor de promovare a turismului montan din România;

– acces la materiale de informare turistică Munții Carpați la preț preferențial;

– acces la materiale pentru afișaj, hărți și fotografii înrămate pentru camere de hotel, lobby-uri și recepții, spații publice închise sau în aer liber, la prețuri avantajoase;

– servicii de promovare personalizată în cadrul conturilor social media Munții Carpați pentru hoteluri, pensiuni, oferte speciale de servicii și sejururi etc.

Prin urmare, invităm prestatorii de servicii turistice să-și înregistreze activitatea pe site-ul nostru, invităm iubitorii de munte să utilizeze acest spațiu digital pentru a-și planifica eficient sejururile și să cunoască produsele Munții Carpați disponibile în magazinul nostru online magazin.muntiicarpati.com.

Doar împreună putem crea cel mai mare spaţiu digital comun de promovare a Munţilor Carpaţi!

Doar împreună putem aduce oamenii în Carpați!

Echipa Munții Carpați

Email: office@muntiicarpati.com

Web: www.muntiicarpati.com             

Web: www.magazin.muntiicarpati.com

Facebook: https://www.facebook.com/CarpathianMountainsRomania/

Instagram: https://www.instagram.com/muntii_carpati/

Cele mai citite

Related Articles