[AUDIO] Centrele de la spitalele din Oravița și Moldova Nouă vaccinează fără sincope

Imunizarea persoanelor care au reuşit să se înscrie în platforma de vaccinare a continuat şi astăzi la spitalele din Oraviţa și Moldova Nouă.

În judetul Caraș-Severin, la ora actuală, există și centre care vaccinează fara sincope. De exemplu, de la începutul campaniei de imunizare peste 3.000 de persoane au fost vaccinate la centrul amplasat în cadrul Spitalului Orășenesc din Oravița. Și mâine o echipă mobilă se va deplasa la Centrul pentru Persoane cu Dizabilităţi din oraş, deoarece aici peste 50 de beneficiari aşteaptă să fie imunizați, ne-a declarat directorul medical şi coordonatorul campaniei de vaccinare din cadrul Spitalului Orăşenesc Oraviţa, Nicolae Rambu.

Și activitatea de imunizare din cadrul centrului amplasat în incinta Spitalului Orăşenesc din Moldova Nouă continuă fără probleme. Pentru următoarele 2 săptămâni, aici vor fi vaccinaţi în rapel cei care au primit prima doză în luna ianuarie, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Claudia Andraş.

La cele 2 spitale din Oravita si Moldova Nouă continuă să vină să se vaccineze foarte multe persoane din Craiova, Oradea, Timis, Arad și chiar și din Vâlcea.

Cele mai citite

Related Articles