Situaţia Drumului Judeţean 608 a fost deblocată. Lucrările vor fi finalizate la termen

Drumul Județean 608 Plugova – Globurău – Costis – Borugi – Cornereva – Obița – Rusca va fi modernizat, dă asigurări președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, care a declarat că situația a fost deblocată și există certitudinea că lucrările vor fi finalizate la termen.

El a adăugat că în câteva zile va fi aprobat proiectul tehnic pentru reabilitarea celor 42 de km de drum. Investiția se ridică la 26 milioane de euro, cu finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Îngrijorările legate de stadiul de derulare a proiectului de modernizare a DJ 608 au fost depășite printr-un efort susținut al Consiliul Județean Caraș-Severin. Proiectul tehnic va fi aprobat în câteva zile, situația a fost deblocată și există certitudinea că lucrările vor fi finalizate la termen.  Proiectul de modernizare a DJ 608 este important pentru Caraș-Severin, fiind vorba de o arteră județeană de 42 km ce străbate teritoriile administrative ale comunelor Mehadia, Cornereva și Teregova, în intravilanul și extravilanul localităților Plugova, Borugi, Cornereva, Costis, Obița și Rusca. O investiție de 26 milioane euro, cu finanțare prin POR 2014-2020, la finalul căreia peste 11.000 cărășeni din zonă se vor bucura de o infrastructură de bună calitate și conexiuni rutiere adecvate.

Cele mai citite

Related Articles