Vaccinarea cadrelor medicale împotriva COVID continuă şi astăzi la Spitalele din Caransebeş şi Oraviţa

Spitalul Municipal din Carasebeş continuă şi astăzi imunizarea cadrelor medicale anti COVID. Procesul de vaccinare s-a încheiat ieri fără reacţii adverse şi începe de la această oră cu alte 30 de cadre medicale care îşi vor face acest vaccin. Vă remintim că directorul medical, Singh Bhupinder a fost prima persoană care a fost imunizată la Caransebeş.

“Eu am fost primul care a fost vaccinaţ, sunt directorul medical şi coordonatorul acestei campanii, aici la spital. Vă pot spune că nu-i dureros şi am făcut-o pentru pacienţi să putem lupta cu acest virus. Astăzi, în prima zi din noul an 2021 se vaccinează 30 şi în următoarele zile tot câte 30”, ne-a declarat directorul medical, Singh Bhupinder.

Şi la Spitalul Orăşenesc din Oraviţa continuă şi astăzi campania de vaccinare a personalului medical. Astăzi, vor fi imunizaţi 40 de angajaţi din cadrul unităţii medicale. Ieri, procesul de vaccinare a decurs fără probleme iar directorul medical Nicolae Rambu a fost prima persoană din cadrul spitalului care a spus DA acestui vaccin.

Eu am fost primul care s-a vaccinaţ am primit şi documentul care să atestă acest lucru. Vaccinarea a decurs fără probleme, fără reacţii adverse, nici măcar la locul vaccinării. Continuăm să vaccinăm şi astăzi, avem pe listă 40 de cadre medicale, majoritatea dintre colegii mei vor să se imunizeze, am discutat cu toţi şi nicio persoană nu a avut reacţii adverse, cred că o să fie bine, doar prin imunizare putem stopa pandemia”, ne-a declarat directorul medical din cadrul Spitalului Orăşenesc Oraviţa, spital suport COVID-19.

Vă reamintim că în primă fază în Caraş-Severin vor funcţia 5 centre de vaccinare, ne-a declarat prefectul de Caraş-Severin, Cristian Gâfu, urmând ca din februarie să fie organizate 16 centre de vaccinare în Caraş-Severin pentru etapa a doua, când vor fi vaccinaţi cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani.

Patru centre de imunizare vor funcţiona în municipiul Reşiţa, câte două în Caransebeş, Bocşa şi Oraviţa, câte unul în Moldova Nouă, Oţelu-Roşu, Băile Herculane dar şi în comunele Ezeriş, Bozovici şi Slatina Timiş.

La nivelul judeţului Caraş-Severin peste 2.000 de cadre medicale se vor imuniza împotriva SARS CoV-2!

Cele mai citite

Related Articles