Jandarmii montani din Caraş-Severin sunt gata să intervină şi în primele zile din 2021

Jandarmii montani din Caraş-Severin sunt gata să intervină, 24 de ore din 24, atât astăzi cât şi în zilele ce urmează, atât pentru acordarea primului ajutor acolo unde este nevoie, cât și pentru gestionarea tuturor solicitărilor primite din partea cetățenilor care aleg să-şi petreacă primele zile din 2021 la munte.

Pentru siguranța cărăşenilor, patrulele de ordine publică de jandarmi vor acţiona independent și în sistem integrat cu dispozitive adaptate nevoilor operative și vor avea în vedere prevenirea infracţiunilor și descurajarea faptelor ilegale. Jandarmii vor fi activi atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte.

Acum, când ne pregătim să sărbătorim trecerea în noul an, noi, jandarmii montani suntem alături de dumneavoastră din dorința de a vă simțiți în siguranță.

În aceasta minivacanța vom veghea permanent şi vom interveni cu promptitudine pentru sprijinirea dumneavoastră și totodată vom asigura și măsurile de ordine publică în zona pârtiilor de schi. Pentru o minivacanța fără evenimente negative, va recomandăm să nu coborâți pe pârtiile sau traseele de schi utilizând sănii, dispozitive improvizate sau alte materiale.

În cazul în care sunteți victima unui accident pe pârtia de schi sau martorii savârșirii unor fapte de natură antisocială adresați-vă direct echipajelor de jandarmi montani din zonă sau solicitați sprijin prin sistemul unic de urgență “112”.

Cu ocazia trecerii în noul an, colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin vă urează un călduros “La mulți ani!”, au transmis jandarmii cărăşeni pe pagina oficială de facebook a instituţiei.

Cele mai citite

Related Articles