Spitalul Municipal din Caransebeş, unitate suport COVID-19 va începe vaccinarea cadrelor medicale împotriva noului coronavirus în 31 decembrie. În prima etapă vor fi vaccinate 164 de cadre medicale.

Prima persoană care va fi imunizată la Caransebeş este directorul medical, Singh Bhupinder cel care va coordona această campanie de imunizare, ne-a declarat managerul spitalului, Valentina David.

Vă pot spune că 164 de cadre medicale vor fi vaccinate în prima etapă, începând cu data de 31 decembrie, prima zi de vaccinare, o parte dintre cadrele medicale sunt infectate acum cu SARS CoV-2 şi nu se pot vaccina aşa că se vor vaccina în luna ianuarie când vor ieşi din izolare. Suntem pregătiţi, vorbim de două locaţii, la parter la fosta Policlinică, vor avea intrare şi ieşire separată, într-o locaţie va fi trierea şi în cealaltă încăpere desfăşurăm procesul de vaccinare. Prima persoană vaccinată va fi domnul doctor Singh Bhupinder, întregul personal esteentuziasmat şi dornic să se imunizeze”, ne-a declarat managerul Valentina David.

Imunizarea la Spitalul Municipal din Caransebş va continua în ianuarie 2021 cu medicii şi asistentele care sunt acum infectaţi cu SARS CoV-2 şi care din păcate nu se pot vaccina în această primă etapă.