UTA, zdrobită pe teren propriu. Laszlo Balint: “Umilinţă! O înfrângere care ne face să punem capul în pământ”

Echipa de fotbal UTA Arad a încheiat turul de campionat cu o înfrângere usturătoare pe teren propriu. Echipa lui Laszlo Balint a primit aseară vizita Astrei Giurgiu, care s-a impus pe arena “Francisc Neumann” cu un categoric 6-0. Budescu a reuşit un hattrick, israelianul Azulay a fost autorul unei duble, iar tânărul Robert Riza şi-a trecut o dată numele pe lista marcatorilor. Astra e neînvinsă de şase meciuri, în vreme ce UTA a pierdut ultimele patru partide din Liga I, cu un gol marcat şi 14 încasate. Arădenii și-au demostrat încă o dată ineficiența de pe teren propriu, unde au obținut în tur doar 5 puncte din 21 posibile.

“Umilinţă! Este clar că e o înfrângere dureroasă, o înfrângere care ne face să punem capul în pământ. Nu sunt foarte multe lucruri de spus. Este evident că ne-a bătut o echipă mai bună, ţin să-i felicit pentru că s-a văzut diferanţa clară, şi scorul arată acest lucru. Este un moment dificil pe care trebuie să-l gestionăm cu luciditate şi să încercăm să rămânem echilibraţi. Vine această pauză, cred eu că vine bine pentru toată lumea, şi e important ca în retur să să fim alţii, să încercăm să scoatem maximum şi să conştientizăm că, în acest moment, UTA trebuie să se concentreze pe menţinerea în prima ligă”, a declarat după meci antrenorul arădean Laszlo Balint.

Formaţia arădeană încheie turul pe locul 9, cu 17 puncte în cont. Liga I se va relua la mijlocul lunii ianuarie, când UTA va primi acasă replica formaţiei Viitorul Constanţa.

foto: facebook UTA Arad

Cele mai citite

Related Articles