[AUDIO] Handbaliştii rosso-neri mai vor o victorie. Reşiţa înfruntă astăzi Bacăul

Victorioasă în etapa trecută, echipa de handbal CSM Reşiţa vrea să demonstreze că succesul obţinut în faţa Buzăului n-a fost doar o întâmplare. Reşiţenii dau în această după-amiază următorul examen în Liga Zimbrilor. Adversară le va fi echipa CSM Bacău, care e doar cu o poziţie mai sus în clasamentul primului eşalon. Meciul dinainte e istorie, acum contează doar partida cu băcăuanii, spune antrenorul rosso-nerilor, Bojan Butulija.

“Acum, pentru noi, meciul care urmează e primul şi ultimul. Nu ne gândim nici la meciurile care au trecut, nici la următoarele. Noi am avut toate condiţiile pentru a ne pregăti foarte bine, ceea ce am şi făcut. Am rămas aici (la Sfântu Gheorghe, n.r.) după meciul cu Buzăul. O zi am făcut pauză, după aceea am făcut trei antrenamente şi totul a decurs foarte bine pentru noi, în afară de accidentarea lui Temo Orjonikidze. El a făcut o entorsă, are o problemă cu glezna şi sigur nu va fi capabil să participe la meci. În rest, moralul e bun, am pregătit meciul foarte bine din toate punctele de vedere, şi sperăm să se întâmple cel mai bun scenariu pentru noi”, a declarat antrenorul Bojan Butulija.

Meciul CSM Reşiţa – CSM Bacău, joc din etapa a 14-a, se dispută astăzi, de la ora 13.00, în sala Katy Szabo din Sfântu-Gheorghe. Înaintea acestui meci, Reşiţa ocupă locul 15, cu cele 3 puncte obţinute în runda trecută, în timp ce băcăuanii se află pe 14, cu 9 puncte în cont. Turul de campionat se va încheia mâine cu jocurile etapei a 15-a, rundă în care formaţia reşiţeană va evolua în compania lanternei roşii Magnum Botoşani.

foto: facebook CS Minaur Baia Mare

Cele mai citite

Related Articles