[EXCLUSIV] Alin Artimon a plecat de la FC Caransebeș

Alin Artimon

Profesorul Alin Artimon a plecat de la conducerea tehnică a echipei FC Caransebeș, liderul Ligii a 3-a, seria a 4-a. Artimon lasă echipa de pe malul Timișului și Sebeșului la 7 puncte de următoarea clasată. Alin Artimon a spus în exclusivitate pentru Radio România Reșița: “Sper ca cineva să învețe din gestul meu. Eu sunt singurul care suport consecințele în acest moment. Am plecat eu ca lucrurile să meargă mai departe”. Tehnicianul a mai adăugat că nu face niciun fel de comentariu.

Primarul municipiului Caransebeș, Marcel Vela, a spus despre plecarea antrenorului: ” Despărțirea amiabilă a fost cauzată de motive personale, din cauza navetei la Timișoara. Îi mulțumim lui Artimon pentru tot ceea ce a făcut în tur. Îi doresc succes lui Iosif Rotariu, care se va muta la Caransebeș pentru a fi mai aproape de echipă. “

Profesorul Alin Artimon a refuzat să antreneze echipele din Liga a 2-a, Metalul Reșița și UTA Arad, pentru a-și duce proiectul de la Caransebeș la bun sfârșit, adică promovarea echipei în eșalonul secund.

Iosif Rotariu va prelua de luni, 17 februarie, locul lăsat liber de Alin Artimon.

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles