Alin Artimon

Profesorul Alin Artimon a plecat de la conducerea tehnică a echipei FC Caransebeș, liderul Ligii a 3-a, seria a 4-a. Artimon lasă echipa de pe malul Timișului și Sebeșului la 7 puncte de următoarea clasată. Alin Artimon a spus în exclusivitate pentru Radio România Reșița: „Sper ca cineva să învețe din gestul meu. Eu sunt singurul care suport consecințele în acest moment. Am plecat eu ca lucrurile să meargă mai departe”. Tehnicianul a mai adăugat că nu face niciun fel de comentariu.

Primarul municipiului Caransebeș, Marcel Vela, a spus despre plecarea antrenorului: ” Despărțirea amiabilă a fost cauzată de motive personale, din cauza navetei la Timișoara. Îi mulțumim lui Artimon pentru tot ceea ce a făcut în tur. Îi doresc succes lui Iosif Rotariu, care se va muta la Caransebeș pentru a fi mai aproape de echipă. „

Profesorul Alin Artimon a refuzat să antreneze echipele din Liga a 2-a, Metalul Reșița și UTA Arad, pentru a-și duce proiectul de la Caransebeș la bun sfârșit, adică promovarea echipei în eșalonul secund.

Iosif Rotariu va prelua de luni, 17 februarie, locul lăsat liber de Alin Artimon.

(Daniel Babun)