Clubul femeilor puternice de la Lions Onix din Reşiţa contină să facă fapte bune pentru semenii lor. De această dată, toată atenția s-a îndreptat către secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Doamnele cu suflet mare de la Lions Onix Reşiţa s-au transformat în spiriduşii lui Moş Crăciun şi au oferit cadouri copiilor internaţi în secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Bucuria micilor pacienţi trataţi în izolare a fost împărtăşită cu personalul medical al secţiei, ne-a declarat medicul Felicia Quint, presedintele Lions Onix pe zona de 5 Vest a ţării.

În acest an din cauza pandemiei acțiunile Clubului Lions Onix Reșița se desfășoară în condiții de siguranță. În această perioadă toți devenim mai buni și când sintagma dar din dar se face rai este tot mai frecventă, ne dorim să ajutăm. Așa s-a întâmplat în secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Reșița când doamnele Clubului Lions Onix Reșița au devenit spiridușii lui Moș Crăciun pentru copii internați, oferindu-le daruri și dulciuri. Bucuria micilor pacienţi trataţi în izolare a fost împărtăşită cu personalul medical al secţiei care ne-a ajutat și a împărțit cadourile”, ne-a declarat medicul Felicia Quint.

Vă reamintim că în trecut, doamnele de la LIONS ONIX Reşiţa au făcut cadou nevăzătorilor laptopuri dotate cu un soft special care transformă scrisul în vorbe, au pus pus bazele unui centru multimedia de ultimă generaţie pentru persoanele care au probleme de vedere, au renovat secţia de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, au cumpărat aparatură pentru secţia de Neurologie şi s-au implicat activ şi în alte zeci de proiecte.

Femeile de carieră din clubul LION ONIX Reşiţa nu se vor opri aici, vor continua să-si ajute semenii fără să aştepte ceva în schimb!