[FOTO-AUDIO] “Dar din Dar” a ajuns și la persoanele nevoiașe din Băuțar

265

Campania umanitară ”Dar din Dar”, inițiată de Asociația Acasă în Banat, a continuat cu o nouă deplasare înspre satele mai puțin accesibile din Caraș-Severin. Voluntarii au ajuns în comuna Băuțar, în satele aparținătoare Cornișoru și Bucova, chiar la granița dintre Caras-Severin și Hunedoara.

Au primit pachete persoane beneficiare de ajutor social, bătrâni singuri sau aflati în întreținerea familiilor sau vecinilor, bolnavi sau cu handicap, a transmis președintele Asociației Acasă în Banat, Radu Trifan:

”Ne propunem să venim în sprijinul persoanelor defavorizate cu alimente și produse de îngrijire personale și curățenie. Acțiunea a avut loc la Băuțar și în satele aparținătoare, unde ne-a îndreptat către 35 de persoane, beneficiare de ajutor social. Noi am constatat că aceste persoane nu au acces la magazinele mari,acolo und epreșțurile sunt mai mici, Valoarea a fost destuld e mare pentru foecare pachet în parte. Fondurile de la acțiunea de la Băuțar au fost asigurate de către Fundația Comunitară Banatul Montan. Le mulțumim tuturor alergătorilor care au participat la evenimentul “Comunitate în mișcare” pentru a sustine campania “Dar din Dar”.

Campania ”Dar din Dar” va continua în perioada următoare cu ajutorarea persoanelor nevoiașe din localități precum: Berzasca, Socol, Dognecea.

sursa foto: acasa in Banat