[AUDIO] Laurenţiu Breşneni, un fotbalist pe placul lui Alin Minteuan! “Nu ştiu cum de n-a ajuns în prima ligă”

314

Antrenorul Alin Minteuan a readus optimismul la CSM Reşiţa, după o serie de trei jocuri consecutive câştigate de rosso-neri în Valea Domanului. La finele ultimului meci, cel cu Ripensia, tehnicianul chemat să scoată Reşiţa din impas a felicitat întreaga echipă, şi în special pe veteranul Laurenţiu Breşneni. În opinia lui Minteuan, experimentatul mijlocaş reşiţean de 36 de ani ar fi putut juca fără probleme în prima ligă  a României.

“Nu ştiu cum de acest jucător n-a ajuns în prima ligă. Sincer, nu înţeleg. Şi dacă ar fi să mai adaug ceva… dacă ar fi după mine, l-aş clona dacă s-ar putea aşa ceva. E un jucător fantastic, care se antrenează bine, dar încă o dată spun, din momentul în care am venit aici, toată lumea s-a antrenat 100%. Nimeni n-a făcut compromisuri, iar cei ce nu s-au adaptat la ce eu am transmis s-au dat la o parte singuri. Totuşi, el este un jucător care se pregăteşte incredibil la vârsta lui”, a spus antrenorul principal al rosso-nerilor.

Titular de drept la CSM Reşiţa, Breşneni a fost unul dintre jucătorii pe care Alin Minteuan s-a bazat chiar de la început. Mijlocaşul reşiţean aduce un plus important în jocul rosso-nerilor, atât în defensivă, cât şi pe atac. În meciul cu Ripensia, Breşneni a şi marcat, reuşita lui stabilind scorul final: CSM Reşiţa – Ripensia 2-0.

foto: Miruna Mihancea