Liderul social-democrat din Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, candidat la Camera Deputaţilor a mulţumit într-o postare pe Facebook cărăşenilor că au ieşit la vot şi mai ales celor care au avut încredere în PSD, care după părerea sa este cel mai puternic partid din România.

Silviu Hurduzeu a declarat că nu le este nicio clipă ruşine că îi susţină pe oamenii obişnuiţi din această ţară fără de care nu ar fi câştigat alegerile parlamentare. Social democraţii speră să obţină două mandate de deputat şi unul de senator.

La nivel naţional, Partidul Social Democrat a depășit cu peste cinci procente Partidul Național Liberal. În județul Caraș -Severin, bătălia s-a dat pentru primul loc între PSD și PNL. La Camera Deputaților, pe rezultatele pe care le avem a câștigat Partidul Social Democrat, iar la Senat a câștigat Partidul Național Liberal, la o diferență mică. Scorul pe care l-am obținut în județ ne face să sperăm la trei mandate de parlamentar, două de deputat şi unul de senator.

Vreau să le mulțumesc cărăşenilor pentru prezența la vot, să le mulțumesc celor care au avut încredere în listele propuse de Partidul Social Democrat şi să le mulţumesc colegilor mei, primari, consilieri locali, membri şi simpatizanți care ne-au fost alături în această campanie electorală.

Lupta între social-democraţi şi liberali este strânsă în judeţul Caraş-Severin, după numărarea voturilor din aproape 98% dintre secţii. La Senat pe primul loc este PNL cu 33.67 %, după care PSD – 32.90%. La Camera Deputaţilor prima poziţie este ocupată însă de PSD cu 32.65%. PNL a obţinut 31.59% din voturi.