Urna mobilă a ajuns şi la unităţile medicale din Caraş-Severin. 97 de pacienţi de la spitalele din Reşiţa şi Caransebeş îşi exercită dreptul la vot

La Spitalul Municipal din Caransebes 43 de pacienti au solicitat urna mobilă. Dintre acestia, 35 sunt infectati cu noul coronavirus iar 8 sufera de alte boli, ne-a transmis managerul unitatii medicale, Valentina David.

Totul a fost în regulă, cererile completate de pacienţi le-am dus aseară la secţiile de votare şi acum aşteptăm să vină urna mobilă pentru că avem reprezentanţi de la 3 secţii care trebuie să vină pe rând, îi echipăm corepunzător, avem totul pregătit şi un reprezentant al spitalului va merge cu ei prin saloanele celor care au făcut aceste solicitări, pentru a vota.

Câţiva pacienţi au dorit să voteze dar nu au avut buletinele la ei, dar problema s-a rezolvat repede, aparţinătorii au venit la spital şi le-au adus actele de identitate”, ne-a declarat managerul Valentina David.

Şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa 54 de pacienţi au solicitat urna mobilă şi votează la această oră, ne-a transmis şi managerul Alina Stancovici. Şi aici procesul de votare se derulează fără probleme.

Cele mai citite

Related Articles