[AUDIO] Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte îndeamnă cărăşenii să vină astăzi, să doneze sânge!

199

Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte, în parteneriat cu ASCOR Timişoara, Liga Studenţilor UBB Reşiţa şi Crucea Roşie Caraş-Severin, organizează începând de astăzi, în 25 şi 26 noiembrie campania de donare de sânge “Banatul dăruieşte viaţă”. Această acţiune a ajuns la ediţia a IV-a şi are drept scop, salvarea persoanelor bolnave care au atât de mare nevoie de sange!

Cu detalii preşedinta organizaţiei de tineret ATOR Banatul de Munte, Anita Radics.

Da, prin donarea de sânge dăruim viaţă! Şi ce poate fi mai frumos decât sa ştii că daruieşti o parte din tine, la propriu, ca sa îl salvezi pe cel aflat în suferinţă?

Donând, distribuind, informând, sprijinind, putem ajuta, la modul cel mai real, la salvarea unei vieţi. Şi tânăra Andra Jurca, responsabil din partea ATOR Banatul de Munte cu organizarea aceastei campanii îndeamnă oamenii într-un număr cât mai mare să vină să doneze sânge.

Cei interesati să facă o faptă bună sunt aşteptaţi între orele 8.00-13.00 la Centrul de Transfuzii din municipiul Reşiţa.

Pentru cei care doresc să doneze, în judeţul Caraş-Severin şi doresc mai multe informaţii sau detalii, pot apela la număru de telefon: 0743.580.483 – Andra Jurca, responsabil din partea ATOR Banatul de Munte cu organizarea acestei campanii.