Cadou spumos pe DN6, lângă Domaşnea

bere_pe drumUpdate ora 20.30

Pe DN 6-E 70, în apropierea localităţii cărăşene Domaşnea a avut loc, astăzi, un eveniment mai deosebit. Un TIR nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a oferit parcipanţilor la trafic şi localnicilor din apropiere un cadou spumos de Sf. Valentin. Potrivit şefului Poliţiei oraşului Băile Herculane, comisarul Radu Ştefan, într-o curbă deosebit de periculoasă, unul dintre obloanele remorcii s-a deschis chiar pe partea carosabilă şi au fost împrăştiate 60 de navete de bere. Pe durata operaţiunii de degajare a drumului, circulaţia rutieră s-a desfăşurat pe un singur sens, sub supravegherea a două echipaje de poliţie.

În prezent (ora 20.30), circulaţia se desfăşoară normal, ne-a mai spus comisarul Radu Ştefan.

*

ora 19.00

Traficul rutier este restricţionat în sectorul Domaşnea al DN 6 din cauza unui autotren răsturnat la kilometrul 412+900. Şeful secţiei Drumuri naţionale Orşova, Ion Cunicel, a declarat pentru AGERPRES că TIR-ul respectiv transporta produse de consum care s-au împrăştiat pe carosabil pe o distanţă de aproximativ 35 metri. Potrivit sursei citate, poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că şoferul autovehicului nu a adaptat viteza la condiţiile de mers şi într-o curbă, în apropierea localităţii Domaşnea, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe 1/2 din carosabil, astfel încât circulaţia se desfăşoară numai pe un sens.
Circulaţia rutieră va reveni la normal în zona afectată după ce autotrenul va fi repus pe roţi şi tractat până într-o parcare din apropiere, iar poliţiştii vor finaliza cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Sursa: AGERPRES

Cele mai citite

Related Articles