Caraș-Severin: 37 de noi cazuri de coronavirus din tot atâtea teste efectuate

Direcția de Sănătate Publică a județului  Caraș-Severin a raportat 37 de noi cazuri de coronavirus din tot atâtea teste efectuate.

Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 4.260. De la începutul pandemiei, 1.226 persoane s-au vindecat, iar 212 au decedat. La ora actuală, în spitalele din Reșița și Caransebeș se află internați 195 pacienți, dintre care 17 la terapie intensivă.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate și trei decese, persoane între 54 și 66 de ani, dintre care două nu aveau comorbidități cunoscute.

-femeie de 61 de ani din Dognecea decedată SJUR. HTA, diabet zaharat tip 2 insulinonecesitant, insuficiență cardiacă NYHA 4, cardiomiopatie dilatativa, boală cronică de rinichi stadiul 3.
-bărbat de 54 de ani din Caransebeș decedat la SMUC. Fără comorbidități cunoscute.
– bărbat de 66 de ani din Băile Herculane decedat la SMUC. Fără comorbidități cunoscute.

În judeţul Caraş-Severin există 24 de focare active de COVID-19, aflate în diferite stadii de evoluţie, după cum declară purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, Daniel Botgros.

Cel mai recent a fost confirmat la căminul pentru persoane vârstnice Bocşa, unde 10 angajaţi şi 4 beneficiari au fost depistaţi cu coronavirus. Rata de infectare în judeţul Caraş-Severin este de 2,76 cazuri la mia de locuitori, cea mai mare incidenţă fiind în comunele Vermeş – 6,43 şi Iablaniţa – 6,32.

Cele mai citite

Related Articles