[FOTO] Declaraţii de dragoste pe limba lui Shakespeare, la Reşiţa

valentine1

Concursul de declarații de dragoste în limba engleză organizat de către Secția Anglo – Americană a Bibliotecii Județene ,,Paul Iorgovici” Reșița, cu ocazia Sfântului Valentin – patronul spiritual al îndrăgostiților, a ajuns anul acesta la cea de-a VII-a ediție. “Elevii reșițeni au dovedit şi de această dată că știu să își exprime sentimentele în limba engleză și că sunt înzestrați cu o creativitate deosebită”  a spus bibliotecar Victoria Bitte – coordonatorul evenimentului.

Pe adresa Secției Anglo – Americane au sosit anul acesta peste 133 de felicitări cu declaraţii de dragoste de la elevii reşiţeni proveniţi de la Şcolile cu cls. I-VIII Nr. 2, Liceele Teoretice “Traian Vuia”, “Diaconovici Tietz” şi vocaţional “Sabin Păuţa” şi de la Colegiile Naționale “Traian Lalescu” şi “Mircea Eliade”, Tehnic şi Economic al Banatului montan. În premieră la acest eveniment au participat elevi ai Școlii cu cls. I-VIII din comuna Ezeriș.

Premierea celor mai frumoase declarații de dragoste a avut loc, pe scena Teatrului de Vest din Reșița, în prezenţa directorului instituţiei, N.D, Vlădulescu, a managerului Bibliotecii judeţene “Paul Iorgovici” – Clara Maria Constantin şi a unui numeros public format din elevi şi profesori.

Cu prilejul desfăşurării acestui eveniment, pe scena Palatului cultural din urbe au fost prezentate publicului scurte momente artistice şi incursiuni muzicale pregătite de către elevii reșițeni.

Participanţii la concursul “Be My Valentine I Am Yours” au fost răsplătiţi cu premii şi menţiuni pentru originalitatea scrierilor lor.

Reporterul Radio România Reşiţa, Hardy Cvoica, a fost prezent la eveniment. Află aici cum a decurs acesta:

De același autor

Related Articles