Se caută un nou constructor pentru reabilitarea reţelei de apă şi canalizare din Reşiţa

Societatea Aquacaraş scoate din nou la licitaţie reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare din Reşiţa, contract executat în proporţie de 55% de vechiul antreprenor, anunţă Primăria Reşiţa.

Operatorul judeţean de apă şi canal a publicat anunţul în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice pentru a găsi un constructor care să finalizeze lucrările a căror valoare estimată se ridică la aproximativ 33,5 milioane de lei, fonduri europene. Amintim că Hidroconstrucţia a reziliat în decembrie 2019 contractul motivând neplata unor sume restante, în timp ce Aquacaraş preciza într-un comunicat de presă că este vorba de sume neeligibile.

Vă informăm că S.C. AQUACARAŞ S.A a publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) anunţul de participare nr. CN1026101 privinde atribuirea contractului „Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune, reţelelor de distribuţie şi reţelelor de canalizare din Reşiţa” cu o valoare estimată de 33.531.060,46 RON fără TVA (contract executat în proporţie de 55% de vechiul antreprenor). Anunţul va fi vizibil pe SEAP imediat după publicarea lui în Jurnalul European (JOUE). Contractul face parte din proiectul „Fazarea Proiectului Modernizarea Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în Judeţul Caraş-Severin” cod SMIS 105956, proiect finanţat din fonduri europene.

Citeşte pe această temă:

AquaCaraş spune ,,pas” colaborării cu Hidroconstrucţia

Lucrările de reabilitare și extindere a reţelei de apă şi canal din Reşiţa, la mila justiţiei

Cele mai citite

Related Articles