CARAŞ-SEVERIN: 77 de noi cazuri de infectare cu coronavirus şi patru decese

În Caraş-Severin au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, 77 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, fiind procesate 115 de teste. Direcția de Sănătate Publică anunță că bilanţul a ajuns la 3.378 de îmbolnăviri.

În această dimineață, în spitalele din Caraş-Severin erau internați 206 de pacienți diagnosticați cu COVID-19, dintre care 16 la Terapie Intensivă. De la debutul pandemiei, 1.052 de persoane au fost declarate vindecate, iar 176 şi-au pierdut viaţa. Patru dintre decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore.

  • Femeie din Voislova de 68 de ani decedată la SMU Caransebeș. Cardiopatie dilatativă, insuficiență cardiacă NYHA 3 (clasificare a insuficiențelor cardiace), diabet zaharat tip 2, AVC ischemic sechelar.
  • Bărbat de 67 de ani din Reșița decedat la SJUR. HTA, cardiopatie ischemică cronică, diabet zaharat tip 2, obezitate gradul 3.
  • Bărbat de 57 de ani din Bănia decedat la SJUR. Neoplasm bronhopulmonar stadiul 4, metastaze pulmonare multiple, tumoră vertebrală L 3, coxartroză bilaterală.
  • Femeie de 81 de ani din Reșița decedata la SJUR. HTA gradul 2, AVC sechelar, lacunarism cerebral, demență mixtă, fibrilație atrială permanentă, atrofie corticală.

Rata de infectare în judeţul Caraş-Severin este de 2,72 cazuri la mia de locuitori, cea mai mare incidenţă fiind în comuna Ticvaniu Mare – 5,26 şi municipiul Reşiţa – 5,02.

De asemenea au apărut două noi focare, la secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, 6 pacienţi fiind confirmaţi pozitiv şi la Centrul social Sfântul Iosif din Oraviţa, unde au fost înregistrate 34 de îmbolnăviri, 28 de beneficiari şi 6 angajaţi.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua as dorii sa știu și eu cum funcționează aceasta așa zisa testare sau carantina te sau izolare având în vedere că la farmacia Richter din centru este un caz de covid dar farmacia a rămas deschisa și a trimis restul de angajare la testare abia după o săptămână ,la Kaufland in Govandari una din sefe are Covid toți ceilalți angajați care au intrat în contact cu ea nu i-am trimis nimeni la testare este al 2 lea caz la Kaufland nu se ia chiar nici o măsură cum este posibil așa ceva

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles