CARAŞ-SEVERIN: 73 de noi cazuri de coronavirus şi patru decese

În judeţul Caraş-Severin au fost depistate în ultimele 24 de ore, 73 de noi cazuri de coronavirus, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 2.824.

970 de persoane s-au vindecat până acum de COVID-19, iar 155 au murit.  În  prezent, în spitalele din Reşiţa şi Caransebeş sunt internaţi 149 de pacienţi, dintre care 11 la ATI. Totodată au fost înregistrate alte patru decese, două femei şi doi bărbaţi cu vârste între 67 şi 80 de ani.

  • Femeie de 67 de ani din Reșița, decedată la SJUR. Stenoză aortică severă, diabet zaharat tip 2 decompensat insulinonecesitant, bloc ramură stângă major.
  • Femeie de 72 de ani din Reșița decedată la SJUR. Diabet zaharat tip 2 insulinonecesitant, obezitate grad 2, insuficiență renală acută, HTA esențială.
  • Bărbat de 71 de ani din Aninoasa, Gorj, decedat la Căminul pentru Persoane Vârsnice Reșița. Diabet zaharat tip 2, HTA, insuficiență cardiacă, AVC ischemic sechelar, obezitate.
  • Bărbat din Reșița, de 80 de ani, decedat la SJUR. Cardiopatie ischemică, HTA esențială grad 2 cu risc cardiovascular foarte înalt, demență mixtă, fibrilație atrială.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin, 1.215 de cetăţeni se află în izolare la domiciliu, 618 dintre ei având test pozitiv. În carantină la domiciliu  mai sunt alte 711 persoane.

Cele mai citite

Related Articles