[FOTO] Două accidente au perturbat traficul rutier din Timiș

În cursul acestei dimineți, pompierii timișeni au fost solicitați să intervină la două accidente rutiere, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

Primul accident a avut loc cu puțin înainte de ora 6, pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj (DN6). În accident au fost implicate un autotren, un autobuz (în care se afla doar șoferul) și un autoturism în care se aflau 4 persoane.

În urma impactului, au rezultat 3 victime, dintre care o victimă încarcerată care a suferit politraumatisme. Cele 3 victime au fost transportate la spital, conștiente și cooperante.




Cel de-al doilea accident a fost anunțat la ora 07:00, după cum transmite Megherea. Accidentul s-a produs pe drumul național DN 59, în localitatea Șag. În urma acestui accident au rezultat 3 victime, doi adulți și un minor. Cele 3 persoane au fost transportate la spital de către echipajele medicale.

10 pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj și 7 pompieri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara au intervenit la cele două accidente asigurând măsurile specifice, acordând primul ajutor medical victimelor și aplicând manevrele de descarcerare în cazul victimei încarcerate de la primul accident.

Cele mai citite

Related Articles