[AUDIO] CSM Reșița întâlnește lanterna roşie Pandurii Târgu Jiu. Cristian Bobar: “Nu mai avem voie să cedăm puncte acasă!”

Cea de-a opta etapă a ligii secunde va aduce mâine la Reşiţa lanterna roşie Pandurii Lignitul Târgu Jiu, formaţie care nu a obţinut niciun punct din cele 6 meciuri disputate în actualul sezon. Teoretic, o misiune uşoară pentru CSM Reşiţa, care speră să reuşească în sfârşit prima victorie de pe teren propriu. Până acum, bilanţul de acasă al elevilor lui Pelici e unul ruşinos: un egal cu Politehnica Timişoara şi două înfrângeri clare, cu Petrolul Ploieşti şi nou-promovata CSM Slobozia. În cele trei jocuri, rosso-nerii au încasat şapte goluri fără să dea vreunul. Preşedintele Cristian Bobar nu mai priveşte însă înapoi; indiferent de situaţie sau de adversar, nu mai avem voie să cedăm puncte acasă, spune şeful din Valea Domanului.

“Suntem obligaţi să câştigăm, indiferent dacă sunt probleme în lot. Nu mai avem voie să cedăm puncte acasă, indiferent cu cine jucăm, fie că întâlnim o echipă mai slab clasată sau una din din prima parte a clasamentului. Deci chiar nu mai acceptăm să pierdem puncte acasă. Este adevărat că avem probleme de lot; s-au făcut testările, iar partea bună este că unii jucători şi-au revenit şi sunt negativi. Totuşi, mai avem trei fotbalişti pozitivi. Dar asta nu înseamnă că suntem în dificultate, avem un lot numeros şi destul de valoros. Avem dubluri pe posturi, şi tocmai de aceea i-am adus, să joace toată lumea”, a declarat preşedintele executiv Cristian Bobar.

Dintre jucătorii care au trecut testul coronavirusului, doar Matulevicius acuză uşoare probleme după o întindere musculară. După primele 7 etape, CSM Reşiţa ocupă locul 13, cu 8 puncte în cont, în timp ce Pandurii se află pe ultima poziţie, fără vreun punct câştigat în actuala ediţie de campionat. Formaţia gorjeană are serioase probleme, şi nu doar pe teren. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal i-a retras certificarea şi a exclus-o din campionat, dar Pandurii a fost reprimită în urma un memoriu înaintat la TAS. Situaţia gorjenilor va fi decisă în urma soluţionării cazului de către forul de la Lausanne, dar până atunci ei vor juca în campionat. Partida CSM Reşiţa – Pandurii Lignitul Târgu Jiu se va disputa mâine, de la ora 11.00, pe arena “Mircea Chivu” din Valea Domanului.

foto: Miruna Mihancea

Cele mai citite

Related Articles