[FOTO] În această seară,de la ora 22:15, la Boema cea de-a doua parte a interviului cu muzicienii Cosmin şi Radu Morariu!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară de miercuri, la emisiunea Boema, de la ora 22:15, ne întâlnim cu un om de cultură ale cărui rădăcini sunt adânc înfipte în cultura acestor locuri, Cosmin Morariu, fiul regretatului dirijor Doru Morariu.

A învăţat la Liceul de Arta “ION VIDU” Tmisoara, apoi a studiat dirihatul orchestrelor la Academia de Muzica “Gh. Dima”, iar acum este musician la Filarmonica de Stat ” Moldova” Iasi.

Cosmin duce povestea mai departe, dar în memoria tatălui şi mentorului său, doreşte să împlinească un vis al familiei sale la Reşiţa.

Despre oameni frumoşi, despre Reşiţa şi Iaşi, muzica clasică şi regretatul său părinte, în această seară, iar după ora 23 vom asculta la emisiunea “Din dragoste pentru muzică”, Corul Mioriţa dirijat de regretatul Doru Morariu!

Este jovial, erudit şi altruist, un amfitrion care dăruieşte şi mulţumeşte în acelaşi timp, un om care iubeşte Banatul, un artist care îşi exprimă întreaga consideraţie prin muzică.

Şi pentru că povestea merge mai departe şi cei doi băieţi ai săi fac tot muzică, ne vom întâlni şi cu tânărul student Radu Morariu… povestea merge mai departe…

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles