[AUDIO] Curtea de Apel Timișoara a decis ca reluarea alegerilor pentru funcția de primar la Moldova Nouă să fie suspendată!

Potrivit unei hotărâri luate în această după amiază, de Curtea de Apel Timișoara, realuarea alegerilor pentru funcția de primar la Moldova Nouă a fost suspendată!

Cele două părţi implicate, Adrian Torma susţinut de PSD şi de Pro România, şi Ion Chisăliţă, candidat din partea PNL, în scandalul alegerilor din oraşul de la Dunăreau comentează decizia Curţii de Apel, evident, din prisma fiecărei părţi ,,combatante,, :

Adrian Torma
Ion Chisăliţă

În acest fel, prin suspendarea Hotărârii Biroului Electoral Central dispusă de Curtea de Apel Timișoara, practic, în 11 octombrie, cetățenii cu drept de vot din Moldova Nouă nu mai sunt așteptați la urne. Soluția de azi poate fi și ea atacată.

Zilele următoare, instanţa va urma să judece fondul problemei, al anulării alegerilor și interzicerii lui Adrian Torma pe buletinul de vot. Nu a fost anunţat, încă, un termen pentru judecarea dosarului de fond şi este greu de crezut că instanța va reuşi să judece speța înaintea zilei de duminică, 11 octombrie, anunţată pentru noile alegeri de către BEC.

Cele mai citite

Related Articles