Colegiile Naţionale ”Mircea Eliade” şi ”Diaconovici-Tietz” din  Reşiţa au trecut în scenariul roşu,  astfel că elevii vor învăţa exclusive de acasă. Decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, în urma situaţiei epidemiologice.   

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin aprobă propunerea de suspendare a cursurilor școlare, pentru o perioada de 14 zile, astfel:

  • Colegiul Național ”Mircea Eliade” Reșița – trecerea la scenariul 3 – ROȘU și suspendarea cursurilor școlare organizate în unitatea de învățământ Colegiul Național ”Mircea Eliade” Reșița în perioada 02.10-15.10.2020, cu excepția preșcolarilor de la Grădinița ”Universul Copiilor”, Corpul E, Strada Țarcului, Nr. 7 și a preșcolarilor și clasei I-IV simultan de pe Strada Grădiștei, Nr. 69, Cîlnic;
  • Colegiul Național ”Diaconovici-Tietz” Reșița – trecerea la scenariul 3 – ROȘU suspendarea cursurilor școlare organizate în unitatea de învățământ Colegiul Național ” Diaconovici-Tietz” Reșița (Corpul Universităţii Eftimie Murgu) în perioada 02.10-15.10.2020.Art.2 

Se aprobă reluarea cursurilor școlare, în modalitatea ”față în față”, ca urmare a expirării perioadei de suspendare temporară, astfel: 

  • Liceul ”Hercules” Băile Herculane, clasa a XI-a B, din data de 06.10.2020;
  • Liceul Teoretic ”Tata Oancea” Bocșa, clasa a XII-a A, din data de 06.10.2020;
  • Grădinița cu Program Prelungit ”Semenic” Reșița,”Grupa Piticilor”, grupă mijlocie, program prelungit, din data de 07.10.2020.Art. 3.