Doamnele de la Clubul Lions Onix Reşiţa ajută din nou Spitalul Judeţean de Urgenţă în lupta cu noul coronavirus! De această dată, leoaicele au dotat recent, Secţia de Radiologie a unităţii medicale cu două lămpi UV, necesare pentru sterilizarea aerului.

Aceste două lămpi sunt extrem de importante pentru că au scopul de a proteja pacienţii dar şi de a steriliza aparatura pentru a nu se deteriora. Investiţia a costat 4 mii de lei ne-a declarat medicul oftalmolog Felicia Quinţ preşedintele Clubului Lions Onix pentru zona 5 Vest.

Ne aflăm într-o perioadă în care lupta cu acest virus păcătos continuă şi atunci Clubul Lions Onix Reşiţa, clubul de doamne, la solicitările secţiei de Radiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au achiziţionat 2 lămpi de sterilizare prin ultraviolete a aerului din încăperi şi a aparatelor radiologice. S-a constatat în timp că nebulizatoarele care au fost cumpărate pentru sterilizarea aerului deteriorează aparatele şi atunci la rugămintea şefei de secţie de la Radiologie am achiziţionat cele 2 lămpi care nu deteriorează aparatura radiologică. Una dintre lămpi a fost montată în secţia de Radiologie-Ambulator şi cealaltă a ajuns în compartimentul Tomografie, ne bucurăm că am putut fi de folos comunităţii reşiţene”, ne-a declarat medicul sufletist Felicia Quint.

Şi proiectele de ajutorare a comunităţii continuă. Doamnele de la LIONS ONIX REŞIŢA sunt alături de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa şi fac donaţii importante, în lupta cu COVID-19.