Doamnele de la Clubul Lions Onix Reşiţa ajută din nou Spitalul Judeţean de Urgenţă în lupta cu noul coronavirus!

Doamnele de la Clubul Lions Onix Reşiţa ajută din nou Spitalul Judeţean de Urgenţă în lupta cu noul coronavirus! De această dată, leoaicele au dotat recent, Secţia de Radiologie a unităţii medicale cu două lămpi UV, necesare pentru sterilizarea aerului.

Aceste două lămpi sunt extrem de importante pentru că au scopul de a proteja pacienţii dar şi de a steriliza aparatura pentru a nu se deteriora. Investiţia a costat 4 mii de lei ne-a declarat medicul oftalmolog Felicia Quinţ preşedintele Clubului Lions Onix pentru zona 5 Vest.

Ne aflăm într-o perioadă în care lupta cu acest virus păcătos continuă şi atunci Clubul Lions Onix Reşiţa, clubul de doamne, la solicitările secţiei de Radiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au achiziţionat 2 lămpi de sterilizare prin ultraviolete a aerului din încăperi şi a aparatelor radiologice. S-a constatat în timp că nebulizatoarele care au fost cumpărate pentru sterilizarea aerului deteriorează aparatele şi atunci la rugămintea şefei de secţie de la Radiologie am achiziţionat cele 2 lămpi care nu deteriorează aparatura radiologică. Una dintre lămpi a fost montată în secţia de Radiologie-Ambulator şi cealaltă a ajuns în compartimentul Tomografie, ne bucurăm că am putut fi de folos comunităţii reşiţene”, ne-a declarat medicul sufletist Felicia Quint.

Şi proiectele de ajutorare a comunităţii continuă. Doamnele de la LIONS ONIX REŞIŢA sunt alături de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa şi fac donaţii importante, în lupta cu COVID-19.

Cele mai citite

Related Articles