Liberalul Marius Işfan este noul primar al comunei Zorlenţu Mare. Acesta a câştigat fotoliul de edil la o diferenţă de 18 voturi faţă de social-democrat Martin Cornea. Marius Işfan promite că se va apuca de treabă încă din prima zi de la preluarea mandatului.

Mulţumesc din suflet tuturor zorlenţenilor care au fost cu sufletul lângă noi şi au aşteptat că a fost o nebunie aici, s-a văzut în presă şi peste tot. Într-un final s-a terminat cu bine, nu am avut incidente. Am fost supravegheaţi foarte bine. Mulţumim şi forţelor de ordine că nu au fost înregistrate evenimente!

Acum începe treaba. Uităm ce au fost lucruri urâte în comuna noastră. Nu ne-a angajat în lucruri uşoare, dar nu este imposibil de realizat. Primul lucru pe care noi dorim să îl realizăm este canalizarea în comuna Zorlenţu Mare şi satul Zorlencior. Printre priorităţi se numără şi amenajamentul silvic în sprijinul cetăţenilor, să rezolvăm problemele cu achiziţia materialului lemnos pentru încălzirea gospodăriilor, reabilitarea drumurilor agricole din comuna Zorlenţu Mare şi satul Zorlencior, construirea unei baze sportive şi a unei case mortuare, decolmatarea pârâurilor şi parcelarea unor terenuri pentru tinerii din comună.

Partidul Naţional Liberal are majoritate în Consiliul Local Zorlenţu Mare, adjudecându-şi 5 din 9 mandate, urmând să numească şi viceprimarul.

1 COMENTARIU

Comments are closed.