Cristian Miclău, candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Băile Herculane a fost reales în funcţie de către cetăţeni.

Mulţumesc pentru votul de încredere, câştigând astfel pentru a doua oară consecutiv. Nu a fost uşor, nu pot să zic că nu am avut emoţii, am avut adversari puternici şi a fost o luptă dură. Dar greul abia acum începe, căci avem mult de lucru.

Mulţumesc încă o dată echipei mele din Partidul Naţional Liberal pentru tot efortul depus. Îi felicit totodată şi pe contracandidaţii mei care au câştigat mandate de consilieri, cu care sper că vom avea o colaborare eficientă în Consiliul Local, pentru a putea continua dezvoltarea şi înfrumuseţarea oraşului nostru.

Nouă componenţă a Consiliul Local Băile Herculane este una destul de echilibrată. Partidul Naţional Liberal are cinci mandate, PSD – trei mandate, Pro România – două mandate, PMP – două mandate şi ALDE – un mandat.

Pe linie de administraţie publică, priorităţile imediat următoare vor fi orientate către cetăţean în vederea rezolvării tuturor problemelor cu care se confruntă.

Cristian Miclău a obţinut 33,45% din voturi, fiind urmat de candidatul PSD Gheorghe Orza cu 23,83%, Nicuşor Vasilescu de la Pro România cu 20,60% şi Mariana Molnar de la Partidul Mişcarea Populară cu 16,41%. Amintim că prezenţa la urne în staţiunea Băile Herculane a fost de peste 55%.

Cristian Miclău a început al doilea mandat cu dreptul. Primăria Băile Herculane a anunţat pe pagina de Facebook, semnarea contractului de finanţare în valoare de peste 2 milioane de euro pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Vilei Elisabeta, clădire cu o bogată încărcătură istorică, ce va deveni un important centru cultural al oraşului.

Semnarea şi înregistrarea din 28 septembrie 2020 a acestui contract ne dă încredere că cel de-al doilea mandat de primar va fi unul plin de realizări.