[VIDEO-AUDIO] CSM Reșița se întoarce cu maximum de puncte de la Buzău. Alex Pelici: îmi felicit jucătorii, au luptat până la ultima picătură de energie

1606

CSM Reșița s-a impus sâmbătă, 26 septembrie în deplasarea de la SCM Gloria Buzău, partidă disputată în etapa a 5-a a Ligii a II-a de fotbal.

Rosso-nerii au câștigat cu 1-0, prin golul marcat de Laurențiu Buș, din lovitură de la 11 metri.

Antrenorul Alexandru Pelici și-a lăudat elevii pentru această a doua reușită din deplasare și s-a declarat mulțumit că lotul începe să fie tot mai unit și eficace:

“Importante sunt punctele. Nu suntem o echipă spectaculoasă, dar încet-încet se încropeşte o echipă, şi asta e ceea ce ne interesează: să fim un grup, un grup unit, care luptă până în ultima clipă. Am venit aici cu gândul să scoatem maximum din această deplasare. Îmi felicit jucătorii, pentru că au jucat chiar până la ultima picătură de energie, atât cei care au evoluat de la început, cât şi cei care au intrat pe parcurs. Chiar dacă aceste declaraţii par nişte şabloane, ăsta e adevărul, bravo lor, încet-încet arată a echipă” a declarat după meci Alex Pelici, antrenorul formaţiei CSM Reşiţa.

Senzaționali baietii noștri

Publicată de Gusca Silviu Marcel pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

Laurențiu Buș, marcatorul unicului gol al întâlnirii de la Buzău este fericit că echipa sa a uitat de nereușita din meciul cu Petrolul:

“O victorie muncită, o victorie a întregii echipe. Ne bucurăm pentru cele trei puncte.Am avut şi o deplasare lungă, aproape 12 ore pe autocar, dar ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor noastre. Cred că puţină lume ne dădea şanse să câştigăm aici. Într-adevăr, părem mult mai bine aşezaţi acum, se pare că suntem ca un motor Diesel, ca să spun aşa”, a afirmat Laurenţiu Buş, autorul golului victoriei.

De partea cealaltă, antrenorul gazdelor Ilie Stan a subliniat lipsa de luciditate a elevilor săi:

”Nu am reușit să ne mobilizăm. Este foarte greu să jucăm contra celor de la CSM Reșița, Alex Pelici este un antrenor care lucrează foarte mult la partea defensivă, era foarte greu să-i ”desfacem”. Nu am avut prospețime în joc și a fost foarte greu să dezechilibrăm adversarul”, a concluzionat Ilie Stan.

Rezultatele înregistrate în runda a 5-a:

CS Aerostar Bacău – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 3-2

ASU Politehnica Timişoara – AFC Ripensia Timişoara 2-0

SCM Gloria Buzău – CSM Reşiţa 0-1

CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu – CS Mioveni 1-2

AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele – CS Concordia Chiajna 3-2

ACS Fotbal Comuna Recea – Fotbal Club Rapid 2-1.

Meciul AFC Unirea 04 Slobozia – AFC Farul Constanţa a fost amânat din cauza a trei cazuri de infectare cu coronavirus în lotul oaspeţilor.

Sâmbătă se mai dispută partida FC Petrolul Ploieşti – AFC Dunărea 2005 Călăraşi (Stadion Ilie Oană – Ploieşti,18:45).

Duminică are loc meciul FC Metaloglobus Bucureşti – FC Universitatea Cluj (Stadion Metaloglobus – Bucureşti, 12:00).

Marţi e programată ultima partidă, FC U Craiova 1948 – CSM Slatina (Stadion Municipal – Drobeta-Turnu Severin, 19:00)

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu stă în această etapă.

În următoarea etapă, pe 3 octombrie, CSM Reșița întâlnește în Valea Domanului pe Unirea Slobozia.

sursa foto: Glozia Buzau

sursa video: Marce Gușcă