Teatrul de Vest vă așteaptă, sâmbătă, cu spectacolul “Aventurile peştişorului azuriu”

Cortina se ridică și la Teatrul de Vest Reşiţa!

Sâmbătă, 26 septembrie de la ora 11:00, cei mari și cei mici, mai ales, sunt așteptați la spectacolul muzical de animaţie pentru copii “Aventurile peştişorului azuriu” după un scenariu de Isabela Oprea și în regia lui Dan Ţopa.

Din distribuţie amintim actorii: Andrada Samoilă, Marius Tudor, Florin Ruicu, Sorin Fruntelată şi Rusalina Bona.

SpectacolulAventurile peştişorului azuriu” este o poveste palpitantă despre lupta dintre bine şi rău, în care binele, aparent mai firav, învinge datorită puterii prieteniei. În acest spectacol vom crea un adevărat univers marin, personaje interesante, cu un puternic impact atât asupra copiilor cât şi asupra părinţilor şi bunicilor. O poveste unică, o adevărată experienţă în care teatrul va fi mai aproape de sufletele lor. O altă parte esenţială a spectacolului este black light-ul. Culorile fluorescente şi materialele reflectorizante vor crea o deosebită atmosferă marină, ce va transpune publicul într-o lume superbă şi misterioasă a adâncurilor”, mărturisește regizorul, Dan Țopa.

Scenografia: Sorana Ţopa

Regie tehnică: Ilie Stănescu

Lumini: Emil Blănaru

Sunet: Adrian Buhăceanu

Biletele se pot achiziţiona de la casieria teatrului sau online de pe eventbook.ro.

Casa de bilete: 0355 404 222 Organizator Spectacole: Tel.: 0771 654 638

Pentru evitarea aglomeraţiei la casă în dimineața spectacolului sau a riscului epuizării biletelor, recomandăm achiziţionarea acestora din timp.

După ora de începere a spectacolului, accesul în sală va fi STRICT INTERZIS.

Biletele neutilizate îşi pierd valabilitatea.

De același autor

Related Articles