Știri electorale 10.09.20 ora 11

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş va veni mâine la Reşiţa pentru a susţine candidaţii Alianței USR PLUS. Cu acest prilej va fi organizată o conferinţă de presă în Parcul Tricolorului, de la ora 14.30, după care Cioloş va purta discuții cu reșițenii. USR-Plus îl propune la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin pe Andrei Plujar, iar la Primăria Reşiţa pe Daniel Toma.

Liderul Pro România, Victor Ponta continuă turneul electoral pentru susţinerea candidaţilor. Astăzi este la Arad, iar mâine va ajunge şi în Caraş-Severin. El se va întâlni cu candidaţii formaţiunii, dar şi cu cei ai PSD şi ALDE, acolo unde există alianţe electorale.

Tot la sfârşitul acestei săptămâni, în Caraş-Severin va fi prezent preşedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta se va întâlni mâine cu candidaţii liberali, în Băile Herculane. La discuţii vor participa ministrul economiei, Virgil Popescu, directorul de la Transgaz, Ion Sterian şi preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela.

Candidatul PRO Caraș-Severin pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean, Silviu Hurduzeu, s-a întâlnit ieri cu cetăţenii din Caraşova şi Anina. Alături de el au fost Ioan Crina și Gabriela Stuparu, candidați la Consiliul Județean Caraș-Severin. Astăzi, echipa de campanie va fi prezentă de la ora 16.30 în Ocna de Fier, iar de la ora 18.00, în Bocşa.

Lucian Voina este candidatul PMP la Primăria Reșița. În perioada 2014-2016, a fost viceprimarul municipiului, perioadă în care a acumulat experiență, iar între timp a absolvit și un masterat în administrație. Acesta spune că au fost proiecte demarate și în administrația din care a făcut el parte și care au fost continuate de actuala conducere a Primăriei. E important să ne axăm pe proiecte, dar e la fel de important să ne axăm  pe nevoile contrete ale cetățeanului, a mai declarat într-un interviu Lucian Voina.

Candidatul PNL la funcția de primar al orașului Oravița, Doru Novăcescu, a discutat ieri cu cetățenii din Broșteni despre problemele majore cu care se confruntă. Acolo este nevoie de o rețea de apă și canalizare, de asfaltarea tuturor drumurilor laterale din localitate şi de  locuri de muncă și ajutor pentru etnia Romă. Novăcescu spune că toate aceste lucruri sunt prevăzute în programul său de administrare.

De același autor

Related Articles