Ştiri electorale 09.09.20 ora 18

În lipsa unui candidat propriu la Consiliul Judeţean şi a unei liste de consilieri judeţeni, organizaţia PRM Caraş-Severin a hotărât să sprijine unul dintre candidaţii înscrişi în această cursă electorală. Decizia a fost luată în Biroul permanent al PRM, dar nu s-a hotărât deocamdată în ce direcţie se vor duce voturile PRM-iştilor, a spus într-o conferinţă de presă, liderul organizaţiei judeţene, Viorel Bosnea. La nivelul întregului judeţ, PRM a depus 15 liste complete de candidaţi.

10+. Aşa se numeşte planul cu peste 10 proiecte pe care PMP vrea să le implementeze în Caraş-Severin, indiferent de rezultatul alegerilor din 27 septembrie. Preşedintele organizaţiei, Ionuţ Popovici candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Proiectul său electoral cuprinde mai multe obiective, în special legate de infrastructură: “Programul meu politic numit 10 Plus, program în care sunt cuprinse mai multe proiecte pe care eu doresc să le implementeze pentru judeţul nostru. Sunt câteva proiecte pe care aş vrea să le pună în aplicare, dar acest lucru se poate doar cu sprijinul cărăşenilor care sper să fie alături de mine şi să-mi dea această posibilitate”.

Printre obiectivele anunţate de Ionuţ Popovici se numără modernizarea mai multor drumuri, deschiderea unui port la Moldova Nouă, crearea unor centre de colectare a produselor agricole şi înfiinţarea unui centru judeţean de îngrijire a câinilor fără stăpân.

USR-Plus îl propune la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin pe Andrei Plujar. El a precizat că îşi doreşte o administraţie publică profesionistă şi curată, cu funcţii de conducere ocupate exclusiv prin concurs. Printre obiectivele sale se numără îmbunătăţirea infrastructurii rutiere, dezvoltarea turismului, stoparea tăierilor ilegale de lemn sau modernizarea sistemului de învăţământ: “patru ani de când am făcut pasul către USR, de când am considerat că nu se mai poate să stăm deoparte şi este momentul să ne implicăm. Sunt bucuros se reprezintă Alianţa 2020 USR-Plus în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Mă bucur de încrederea colegilor mei şi sper să avem o campanie cât mai curată şi cât mai deschisă spre cetăţeni şi cu rezultate cât mai bune, iar împreună să facem din Caraş-Severin casa noastră”.

Liderul Pro România, Victor Ponta continuă turneul electoral pentru susţinerea candidaţilor, iar la sfârşitul săptămânii va ajunge şi în Caraş-Severin. Cel mai probabil, vineri, acesta se va întâlni cu candidaţii formaţiunii, dar şi cu cei ai PSD şi ALDE, acolo unde există alianţe electorale.

Tot la sfârşitul acestei săptămâni, în Caraş-Severin va fi prezent preşedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta se va întâlni vineri cu candidaţii, în Băile Herculane, iar ministrul economiei, Virgil Popescu va fi prezent sâmbătă la Reşiţa.

Cele mai citite

Related Articles