Pompierii fac angajări fără concurs! În Caraş-Severin este nevoie de subofiţeri operativi şi şoferi

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi care vor să devină pompieri, mai au la dispoziţie două zile în care îşi mai pot depune dosarele de angajare.

Până vineri, 11 septembrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Semenic” al județului Caraș-Severin, organizează selecția în vederea ocupării a unor posturi de execuție vacante, cu încadrare temporară, fără concurs, pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic, în baza prevederilor art. 21 din Legea 136/2020.

În total sunt 20 de posturi vacante de subofiţer operativ principal, 10 la Detaşamentul de Pompieri din Reşiţa, 4 la Caransebeş, 3 la Secţia de pompieri Oraviţa, unul la Garda de intervenţie Moldova Nouă şi două posturi la Bozovici.

„Aceşti subofiţeri vor participa nemijlocit la activități de intervenție la stingerea incendiilor, la acțiuni de salvare, evacuare și protejare a oamenilor, animalelor și bunurilor aflate în pericol, de limitare și înlăturare a urmărilor accidentelor, catastrofelor și calamităților naturale precum și la activități de urgență medicală și de protecție civilă”, se menţioneaţă în anunţul de recrutare.

Pompierii cărăşeni au nevoie şi de 14 şoferi de autospeciale de intervenţie.

Câte două posturi sunt disponibile la Reşiţa şi Bozovici, câte 3 la Caransebeş, Oraviţa şi la Serviciul Logistic şi un conducător auto la Garda de intervenţie Moldova Nouă. Candidaţii trebuie să posede permis de conducere categoriile B și C (pentru posturile de la subunitățile de intervenție); respectiv B, C și E (pentru posturile de la Serviciul logistic).

Candidații care solicită înscrierea la selecție vor transmite la adresa de  e-mail resurseumane.cs@gmail.com dosarul de recrutare, în format electronic, până vineri, la ora 15.00. Detalii suplimentare se pot obţine de pe site-ul isusemenic.ro,  secţiunea carieră.

Cele mai citite

Related Articles