BAC 2020: În urma contestaţiilor, în Caraş-Severin încă 8 candidați au fost declarați admiși

Rata de promovare (după contestații) înregistrată de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului de Bacalaureat, în sesiunea august-septembrie 2020, în județul Caraș-Severin, a crescut de la 35,10% la 36,62% (+1,52%).

În sesiunea august-septembrie 2020 s-au înscris de 661 de candidați și au promovat 193 din totalul de 527 de candidați prezenți (8 candidați au fost declarați admiși după contestații).

Precizăm că 134 de candidați au absentat, iar 13 candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Aceștia nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului național de Bacalaureat.

Niciun candidat nu a obținut media generală peste 9.00.

82 de candidați au fost respinși cu medii intre 5-5.99.

Precizăm că nota minimă de promovare, pentru fiecare disciplină, este 5 (cinci), iar media finală pentru promovarea examenului este minimum 6 (șase). Procentul de promovare s-a calculat din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.

Rezultatele finale au fost afișate astăzi, 5 septembrie, la ora 10:00, în centrele de examen și pe pagina web dedicată. La fel ca în prima sesiune, rezultatele pot fi accesate în baza unui cod furnizat fiecărui candidat, datele personale fiind anonimizate, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

De același autor

Related Articles