Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară de miercuri, la emisiunea Boema ne întâlnim cu un tânăr al României Frumoase, născut în aceeaşi localitate cu Ioan Slavici, dar dascăl în Timişoara.Are 25 de ani şi multă afinitate pentru profesia sa.

Vi-l amintiţi pe Domnul Trandafir, eroul lui Mihail Sadoveanu? Ei bine, l-am reîntâlnit în secolul XXI, în persoana unui tânăr dascăl de limba şi literatura româna, care a absolvit Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Litere, are  Masteratul de Studii Romanice · Timișoara şi se numeşte Florin Gherheş… Povestea sa o vom asculta în această seară de miercuri, de la ora 22:15, la emisiunea Boema… nu începe cu a fost o dată ci cu o nouă metodă de apropiere de elevi în această perioadă de pandemie, fiind autorul primului manual online pentru elevii de gimnaziu, lansat chiar pe 31 august de Ziua Limbii Române.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău