[FOTO-VIDEO] Tamponare violentă în Triaj soldată cu 3 victime

Ploaia căzută în Reşiţa i-a luat prin surprindere pe şoferii a două utilitare.

Un microbuz şi un Logan au intrat în coliziune în zona cea mai predispusă la accidente din oraş. Accidentul s-a produs cu puţin timp înainte de ora prânzului, într-o curbă uşoară din Triaj şi a dat peste cap circulaţia în zonă. La locul accidentului sunt prezente echipaje de la Biroul rutier, dar şi echipaje medicale. O persoană este încarcerată, informează ofiţerul de presă al ISU Semenic, Adrian Manofu.

„Prin 112 am fost anunţaţi despre un accident rutier cu două autovehicule implicate și o persoană încarcerată în zona Triaj. Intervine de urgenţă Detașamentul de Pompieri Reșița, cu un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD”.

Cel mai probabil, unul dintre şoferi a derapat pe liniile de tramvai şi a intrat pe contrasens.

În total, 3 persoane, dintre care una inconştientă, au fost transportate la UPU Reşiţa de către echipajele SAJ.

Poliţiştii au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul.

„Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 37 de ani din Timișoara conducea o autoutilitară din direcția Centrul Civic către cartierul Govândari, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pe fondul unui carosabil umed, autovehiculul alunecând pe liniile de tramvai și ajungând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism de tipul 8+1 locuri, care era condus regulamentar de un bărbat de 57 de ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei și rănirea altor două persoane, pasageri în microbuz, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

1 COMENTARIU

  1. De multi, multi ani se stie ca zona Triaj este deosebit de periculoasa si aici s-au produs nenumarate tragedii. INDIFERENTA tuturor celor care ar trebui sa gaseasca solutii este strigatoare la cer. Borduri in unele locuri ca inexistente, mijloace de atentionare, de avertizare, etc. nu exista. Pe langa modernizarile diferitelor strazi ar trebui sa se acorde o importanta mult mai mare acestei zone, Triaj. Aude cineva?

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles