Horoscop, 25 august 2020

Berbec – Este o zi frumoasă, dar presărată cu momente mai intense, pe care va trebui să le gestionezi cu multă bunăvoință, ca să nu îți strici dispoziția și să nu-I superi pe cei din jur.

Taur – Ai șansa de a reveni la relații mai bune, mai calde cu cei dragi. Fondul acestei zile îți permite și să îți recapeți încrederea în viitor, bineînțeles dacă vrei acest lucru.

Gemeni – Iți merge mintea mai bine decât de obicei, dar rezultatele acestui avantaj depind de ceea ce te preocupă. Dacă ai preocupări frumoase, constructive, la fel vor fi și roadele pe care le vei culege.

Rac – Poate fi o zi armonioasă, în ciuda unor obstacole care vor afecta calitatea comunicării cu cei dragi. Dacă vei reuși să treci peste momentele neplăcute, vei reuși să îți asiguri o zi așa cum o dorești.

Leu  – Este o zi care te invită la deschidere față de tot ce e nou, ca să îți poți înnoi viața, să îți schimbi dispoziția și preocupările. Acest suflu nou va aduce multe lucruri bune.

Fecioară – Bine ar fi să îți propui chiar de la primele ore să îți ții sub control orice tendință pesimistă. Este posibil să nu se confirme în realitate și ar fi păcat să crezi în aceste gânduri negre.

Balanță  – La finalul zilei va conta dacă ai reușit să fii generos cu cei din familie, măcar prin a le dedica puțin din timpul tău, ca să îi asculți, să vezi ce au de spus.

Scorpion  – Este posibil să asiști la momente mai intense din partea prietenilor sau rudelor. Nu este exclus să ajungi și tu la reacții exagerate, din cauza unor dezamăgiri pe care nu vrei să le dai uitării.

Săgetător – Ești protagonistul zilei prin atenția care ți se acordă, direct sau indirect. Poți atrage mare parte din echipă de partea ta, dacă vii cu o propunere corectă, care ține cont de binele tuturor.

Capricorn – Ai parte de o zi care te poate ajuta să dai deoparte mare parte din povara de supărări, neîmpliniri și nereușite, ca să poți începe o nouă construcție, mai potrivită cu ceea ce ai devenit între timp.

Vărsător – Ești inspirat și îți face plăcere să te pui pe treabă, să revonezi câte ceva prin casă, să vii cu propuneri inteligente către cei din familie și să contribui la buna dispoziție a celor din jur.

Pești – Te poate surprinde faptul că unii dintre apropiați te apreciază, chiar dacă nu spun și nu arată acest lucru în vreun fel. Poate că acei oameni văd dincolo de aparențe.

Cele mai citite

Related Articles