Conducerea Spitalului Judeţean Reşiţa continuă să doteze secţiile COVID-19 cu aparatură medicală de ultimă generaţie!

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa continuă să doteze secţiile COVID-19 cu aparatură medicală de ultimă generaţie atât de necesare în lupta cu noul coronavirus. Conducerea unităţii sanitare a mai primit ieri două noi ventilatoare pentru secţia de Terapie Intensivă şi astăzi la cel mai important spital din Caraş-Severin au ajuns 12 paturi ultra moderne.

Din păcate în judeţul Caraş-Severin sunt tot mai mulţi pacienţi cu SARS CoV 2 şi unii din păcate ajung la ATI iar medicii de la Spitalul din Reşiţa fac adevărate minuni pentru a le salva viaţa, explică managerul Waldemar Murgu.

Am reuşit ieri, de exemplu să aducem încă două noi ventilatoare pentru secţia de ATI, astăzi la spital au ajuns 12 paturi ultra moderne. Ne-am extins, la ATI este o mare problemă cu numărul de locuri, din păcate tot mai mulţi pacienţi ajung aici într-o stare critică, unde medicii de la ATI fac efectiv minuni. Ne extindem pe secţia de Oftalmologie pentru a câştiga 10 paturi în plus.

Mă bucur foarte mult că am fost sprijiniţi atât de Primăria Reşiţa cât şi de Consiliul Judeţean Caraş-Severin pentru reamenajarea circuitelor la secţia de Pneumologie dar şi la secţia de Dermato-Venerice unde am amenajat circuite separate cu geamuri, cu uşi termopan, foarte mulţi bani au fost investiţi”, ne-a declarat Waldemar Murgu.

Cele mai citite

Related Articles