Încep lucrările de extindere şi modernizare a Unităţii de Primiri Urgenţe din Reşiţa

Proiectul de extindere şi modernizare a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a intrat în linie dreaptă. A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor, iar amplasamentul   a fost predat constructorului. 

În urma emiterii ordinului de începere a lucrărilor de construcţii la obiectivul de investiţii “Extinderea/dotarea infrastructurii UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa”, COD SMIS 2014+ 122516, amplasamentul a fost predat marţi, 4 august 2020, constructorului. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 18 luni.

Proiectul ,,Extinderea/dotarea infrastructurii UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa” este finanţat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014 –2020 şi are drept obiectiv general îmbunătăţirea calităţii şi eficienţei îngrijirii spitaliceşti de urgenţă prin extinderea/dotarea infrastructurii Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

În legătură cu acest subiect, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu a declarat:

Ca rezultate aşteptate, pe lângă extinderea şi amenajarea infrastructurii Unităţii de Primiri Urgenţe, proiectul mai prevede şi dotarea cu echipamente medicale specifice.

Valoarea totală a proiectului este in cuantum de 9.360.943,04 lei, TVA inclus, defalcată astfel:

  • valoare totală eligibilă: 6.836.998,93 lei,TVA inclus
  • valoare totală neeligibilă: 2.523.944,11 lei, TVA inclus

Cele mai citite

Related Articles