[FOTO-AUDIO] În această primă sâmbătă a lunii august, într-o postură inedită, Mirel Sabo la emisiunea „Prietenul de la 20:20”

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi distanţarea socială impusă de pandemia ce a afectat întreaga planetă!

Îi cunoaştem din presă, din întâlnirile oficiale pe politicienii locali, dar în spatele persoanei publice se află povestea de viaţă cu amintirile, idealurile şi împlinirile sale.În această primă sâmbătă a lunii august ne întâlnim pe calea undelor cu  Mirel Sabo, aflat într-o postură inedită la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20”.

Îl vom cunoaşte din postura de fiu, soţ,părinte, dar şi ca pe  un prieten devotat al valorilor ce trebuie promovate şi susţinute în Banatul de Munte.

A văzut lumina zilei în Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj, este un ardelean calm care a crescut în educaţia Banatului de Munte, face politică din anul 1999, de profesie economist, actualmente este Contabil Şef la Căminul de Persoane Vârstnice din Reşiţa şi liderul grupului social-democrat în Consiliul Local Reşiţa.

Iubeşte frumosul, familia şi îşi respectă adversarii politici, rămânând fidel principiilor ce contribuie la dezvoltarea unei societăţi armonioase.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles