Poliţiştilor cărăşeni le pasă de bolnavii din spitale. Au donat sânge în plină pandemie de COVID-19 şi au demonstrat că se poate!

După exemplul dat de jandarmii cărăşeni şi poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean au donat astăzi sânge pentru bolnavii internaţi în cadrul spitalelor din Caraş-Severin. Campania de donare continuă şi în zilele următoare deoarece oamenii legii fac tot posibilul să-i ajute pe cei care suferă de diverse boli sau care au nevoie de intervenţii chirurgicale.

Din păcate, din cauza pandemiei de COVID-19 numărul donatorilor a scăzut iar conducerea centrului, cu greu face faţă tuturor solicitărilor. Cu bonurile valorice primite poliţiştii vor achiziţiona alimente şi diverse lucruri pentru oamenii nevoiaşi. Detalii ne oferă inspectorul principal Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

În această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții, câțiva mililitri de sânge pot face diferența între viață și moarte pentru persoanele care au nevoie de el!

Astăzi, 31 iulie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și cei ai Poliției Municipiului Reșița au răspuns apelului reprezentanților Centrului de Transfuzie Sanguină din Reșița, care se confruntă cu o criză acută de donatori de sânge în ultimele luni.

Atât astăzi, cât și în zilele următoare, vom merge în număr cât mai mare la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a dona sânge pentru semenii noștri, iar cu bonurile valorice primite vom face o bucurie unor oameni mai puțini norocoși.

Un singur donator poate salva, printr-o donare, cel puțin 3 vieți! Într-o zi, oricine poate depinde de sângele donat!”

Cărăşenii sunt rugaţi şi ei să se alăture acestei campanii umanitare şi să vină să doneze sânge de Luni până Vineri, între orele 8.00-13.00 la Unitatea de Transuzii Sanguine din Reşiţa.

Cele mai citite

Related Articles