[AUDIO] Progresul Ezeriș, aproape de Liga a III-a. Cristian Şodâncă, președintele clubului: suntem dornici să scriem o pagină frumoasă de istorie!

Progresul Ezeriș, noua campioană a județului Caraș-Severin la fotbal, va juca meciurile de baraj la Hunedoara

Progresul Ezeriș, liderul din Zona Oravița, este noua campioană din Liga a IV-a Caraș-Severin. Echipa din comuna cărășeană, Ezeriș, este singura grupare din acest eșalon care și-a asumat respectarea protocolului medical impus în această perioadă. I-am felicitat pentru reușită prin președintele Clubului, Cristian Șodâncă:

Mulțumim pentru felicitări și doresc să-i felicit și eu pe băieți, care au făcut eforturi și s-au străduit să aducă Progresul Ezeriș pe locul I, dar și pe antrenorul Adrian Enășescu. Acest lucru ne obligă la mai mult, la baraj nu vom reprezenta doar micuța noastră comună, ci întreg județul Caraș-Severin. Este o performanță extraordinară pentru comuna Ezeriș și eu spun că județul Caraș-Severin va avea o echipă în Liga a III-a, asta ne dorim și spre asta tindem. Noi am respectat protocolul medical, facem antrenamentele așa cum sunt stabilite în protocol, urmează să facem și testele Covid. Primul meci va avea loc pe 1 august contra campioanei județului Arad, iar cel împotriva campioanei județului Gorj în data de 9 august. Noi ne pregătim, am intensificat antrenamentele în ultima perioadă pentru a reprezenta județul cu fruntea sus și cât mai bine. Campioana județului Arad este echipa antrenată de Dorel Mutică, Victoria Zăbrani, iar cea a județului Gorj este ACS Știința Turceni. Cu ele ne vom confrunta pentru un loc în Liga a III-a. Teoretic ne-am studiat adversarii. Lotul nostru este același, băieții sunt cei cu care am plecat la drum în sezoul de primăvară, sunt dornici să scriem împreună o pagină de istorie pentru Progresul Ezeriș, a afirmat Cristian Cristian Șodâncă.

Echipa cărășană va efectua testele Covid în această săptămână, urmând ca sâmbătă, în data de 1 august de la ora 17.30 să dispute primul joc din barajul de promovarea în Liga a III-a cu Victoria Zăbrani , de la ora 17.30. Duminică, 9 august va avea loc meciul cu ACS Știința Turceni, de la aceeași oră, 17.30. Ambele întâlniri se vor disputa pe stadionul din Hunedoara.

Cele mai citite

Related Articles