Fără pic de milă faţă de victimă, tâlhar la 17 ani!

Astăzi, 24 iulie, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu, sub coordonarea prim – procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr de 17 ani, din Oțelu Roșu, bănuit că azi-noapte, în jurul orei 22.30, ar fi urmărit pe o stradă din oraș, un bărbat de 52 de ani, care se deplasa într-un scaun cu rotile, iar în momentul în care victima a ajuns într-o zonă mai puțin iluminată, ar fi trântit-o la pământ, deposedând-o de borseta în care avea bunuri personale și un telefon mobil.

Față de tânărul bănuit de comiterea faptei, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. După comiterea faptei, tânărul a fugit de la fața locului, în scurt timp, polițiștii identificându-l și conducându-l la sediul poliției, însoțit de un reprezentant legal, pentru luarea măsurilor legale, ce se impun.

Victima a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. Bunurile sustrase de la bărbatul de 52 de ani au fost recuperate în totalitate și restituite acestuia.

În continuare, polițiștii, sub coordonarea prim-procurorului, au întocmit acte premergătoare și efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în scopul tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate. Cel reținut a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Caransebeş, cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

De același autor

Related Articles