[FOTO-AUDIO] USR PLUS şi-a lansat candidaţii! Doi tineri vor candida pentru funcţiile cheie din Caraş-Severin

Liderii Alianţei USR Plus din Caraş-Severin au anunţat astăzi că vor intra în cursa electorală pentru alegerile locale din această toamnă.

Preşedintele USR, Andrei Plujar va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, fiind convins că experienţa acumulată în ultimii 4 ani, îl va ajuta să conducă destinele judeţului. El a precizat că îşi doreşte o administraţie publică profesionistă şi curată, cu funcţii de conducere ocupate exclusiv prin concurs. Printre obiectivele sale se numără îmbunătăţirea infrastructurii rutiere, dezvoltarea turismului, stoparea tăierilor ilegale de lemn, modernizarea sistemului de învăţământ.

Preşedintele filialei Plus din Caraş-Severin, Daniel Toma îşi va depune candidatura pentru fotoliul de primar al Reşiţei. El vrea ca oraşul să se dezvolte din punct de vedere economic pentru ca oamenii să nu mai plece, iar cei care au plecat, să se întoarcă şi să-şi găsească un rost aici.

Lansarea celor doi candidaţi a avut loc într-un spaţiu neconvenţional, la Muzeul de Locomotive din Reşiţa, cei doi susţinând că printre obiectivele pe care le au se numără şi protejarea şi punerea în valoare a patrimoniului industrial de pe aceste meleaguri.

De același autor

Related Articles