[FOTO] „Prietenul de la 20:20” este Dan Popoviciu care, ne face mărturisiri de suflet!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi distanţarea socială impusă de pandemia ce a afectat întreaga planetă!

În această seară, la emisiunea „Prietenul de la 20:20” ne întâlnim cu un om care scrie, trăieşte şi iubeşte viaţa cu rafinament şi eleganţă, alături de care vom face un traseu imaginar al destinului prin două personalităţi ale culturii, Hamlet şi Nichita… De ce şi cum decurge acest itinerar imaginar aflaţi din mărturisirile invitatului nostru, Dan Popoviciu.

Este unul dintre jurnaliştii respectaţi pentru opinie şi deseori incomod, dar înainte de orice, este un om pentru care principiile sunt un mod de viaţă, pregătit întotdeauna să suporte “preţul” libertăţii de exprimare în mod profesionist.

Un dialog  pe calea undelor care ne aduce împreună, aşa că rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles