[FOTO-AUDIO] Reșițeanul Octavian Benga, antrenorul de la ASU Politehnica Timișoara: sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor și avem ca obiectiv menținerea în Liga a II-a

421

Echipa de fotbal din Liga a II-a, ASU Politehnica Timişoara și-a reluat pregătirea în conformitate cu cerințele actuale. Antrenorul principal, reșițeanul Octavian Benga se declară mulțumit de cum se prezintă fotbaliștii după primele zile de antrenamente:

De aproape 8 zile am reluat antrenamentele, iar băieții sunt bucuroși că au revenit la muncă. Există o stare pozitivă și mă declar mulțumit de atitudinea lor, chiar mă bucură că suntem împreună și sper să nu se mai ia alte măsuri care să ne afecteze continuitatea pregătirii. Respectăm normele impuse, nu ne abatem cu nimic de la lege. În zilele următoare vom face și noi testele pentru Covid. Sunt destul de costisitoare, iar noi nu suntem un club care are un buget mare. Se fac eforturi foarte mari din partea reprezentanților Clubului, membrilor galeriei, a tuturor celor implicați. Am antrenat în jur de 24-27 de jucători, 60 -70 % dintre aceștia fiind jucători tineri, juniori. Am dorit să-i văd la antrenamente, să observ care dintre ei pot face față Ligii a II-a. În următoarea perioadă trebuie să creionăm un lot, cu care să abordăm noul sezon. Doi dintre jucători au ales să evolueze pentru alte echipe: Cherecheș și Săulescu. Aici la Politehnica Timișoara este un grup unit, o atmosferă foarte bună, chiar dacă salariile nu sunt foarte mari, dare există o coeziune între staff și jucători, s-a creat o familie”, a spus Octavian Benga.

Fotbaliștii de la ASU Politehnica Timișoara urmează să fie testați în perioada următoare pentru a putea susține jocuri amicale, printre formațiile pe care ar trebui să le întâlnească numărându-se și CSM Reșița.

”Obiectivul echipei este crearea unei echipe competitive și rămânerea în Liga a II-a, poate chiar în prima jumătate a clasamentului”, a concluzionat Octavian Benga.

sursa foto: ASU Poli Timișoara